Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum wbt

Sudah perkara biasa bila Mr Ray menjadi tatapan atau pujaan gadis-gadis malah yang jejaka-jejaka juga pun ada.. Kalau bawa Mr Ray pergi mana-mana majlis di luar, pasti akan ada lampu-lampu flash dari camera menerjah Mr Ray.. Tapi yang sedih bila babahnya pula yang kurang diberi perhatian..hihihi..

Anak lebih glamer dari babahnya.. Lumrah bila anak dan babah masing-masing tampan..haha..

 

nisa kay, bro framestone, mr ray
Mr Ray Menjadi Idola

 

Nak juga  mintak royalti kat mereka yang menggunakan perkhidmatan Mr Ray ni..hehehe.. Bro Framestone dan Iera Kan selalu juga jumpa Mr Ray kalau ada event yang membabitkan kami semua.. Lebih-lebih lagi Iera Kan, memang seronok la kalau jumpa Mr Ray.. Tak lama lagi pasangan tu akan menimang cahaya mata.. In Syaa Allah semoga dipermudahkan semuanya… Mr Ray pun dapat kawanlah nanti….

Nisa Kay kalau jumpa Mr Ray perkara yang akan dibuat ialah keluarkan camera dia dahulu lepas tu ” Smile “…. Camwhore dengan Mr Ray la… Pertama kali Nisa Kay jumpa Mr Ray ialah pada event Blogger Coffee Talk Bowling di Wangsa Walk.. Waktu ni lah Mr Ray tackle Nisa Kay.. Dengan senyuman cair dia tu.. Hahaha..

ps : Telatah kanak-kanak kadang-kadang membuatkan hati ibu bapa gembira.. walau banyak mana masalah kita, anak-anaklah yang boleh melegakan masalah kita..

 

4,729 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. walau mcm mana penat pun kita apabila balik kerja..bila tgok muka anak2 terus hilang penat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam