Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum w.b.t

Masih ingat dengan lagu ‘Ramalanku Benar Belaka‘ nyanyian Kumpulan Umbrella yang pernah popular satu masa dahulu. Kalau korang kenal dengan kumpulannya mestilah kenal dengan penyanyinya siapa lagi kalau bukan Zarul Husin ataupun Zarul Umbrella.

Blog Zarul Umbrella

Kalau korang semua nak tahu Zarul ni pun merupakan seorang blogger juga macam MB. Mungkin ramai yang tahu pasal ni kan. Kalau korang nak baca blog beliau boleh pergi ke www.zarulumbrella.com

Bersesuaian dengan tagline blog beliau iaitu The Singing Blogger.

Kat blog beliau anda boleh dapatkan perkembangan terkini beliau dan kisah beliau sehingga hari ini.. Banyak kali juga MB berjumpa dengan beliau.. Salah satunya masa berkaraoke di Subang, Blogger ni pun ada sekali..

Jadi kepada korang peminat bro Zarul ni rajin-rajinlah buka blog beliau. Perkembangan terbaru beliau sering diupdate dalam blog dan kisah-kisah travel beliau ke luar negara.
OOT jap.. Tengah godek-godek youtube, terjumpa pula video ni.. Video rare ni.. Masa bro Zarul muda lagi..Hahaha…Layanz…..

6,619 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. Lagu feveret ni,apa-apa pun Umbrella dan Zarul memang tip top,lagu ni maintain sampai sekarang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam