Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

As Salam.. Malas nak cerita panjang.. Setelah teringat ada satu lagi contest MB lupa untuk sertai.. Iaitu contest dari Abang Ensem.. Macam manalah MB boleh terlupa contest poyo ini.. Setelah join contest dari Zarul Umbrella..
Agaknya dek kerana terlalu sibuk dengan kerja di pejabat sehinggakan bawa pulang ke rumah untuk menyiapkan.. Begitu komited pekerja seperti MB.. Pekerja contoh tahun 2012..
Tengok header AE – Begitu santai sambil ber’whassup’ dengan aweks
Banyak sebab kenapa.. Tapi tidak perlu semuanya MB ceritakan.. Cukuplah hanya 1-2 sebab sahaja.. Kenapa MB nak tersenarai?? Sebabnya :

  •  MB dipaksa oleh AE untuk masuk contest ini
  • MB terima surat berbaur ugutan dimana jika MB tidak tersenarai dalam bloglist beliau, beliau akan Unfriend dengan MB
  • AE telah hijack blog MB kerana di situ terpampang wajah MB yang agak ensem sedikit dari AE dan beliau rasa tergugat 

Itu antara beberapa sebab yang tidak munasabah kenapa MB nak sertai.. Sebab paling munasabah ialah kerana beliau ada ilmu yang boleh dikongsikan sesama rakan-rakan iaitu ilmu Properties.. dan juga Ilmu Memikat Awek (konon!~~ erk~~) Dan jika tersenarai dalam bloglist beliau adalah sesuatu yang membanggakan.. Gila tak bangga bila blog korang ada dalam bloglist jutawan hartanah.. Kan.. kan…
Kepada AE, semoga berjaya untuk tahun 2013 dan semoga berjaya untuk membuat seminar hartanah paling besar di Malaysia.. Gua akan support lu…!! Setakat biskut merrie tu small matter je bro.. (^_^) hehehe..

4,287 total views, 2 views today

Leave Your Comment

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam