Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah syukur kerana Blog Melastik Bintang kini sudah mendapat perhatian dan kepercayaan dari advertiser dan beberapa syarikat untuk berkerjasama dengan blog ini.

Segala usaha dan penat lelah untuk membangunkan blog ini dan menjenamakan Blog Melastik Bintang ini akhirnya dibalas juga. Walaupun bukan client yang besar tetapi cukup menggambarkan blog ini menjadi perhatian mereka.

 

 

In Syaa Allah, MB akan cuba sedaya upaya untuk teruskan momentum blog ini dan memberikan kerjasama yang terbaik buat mereka. Terima kasih kepada mereka yang sudi berkerjasama dengan Blog Melastik Bintang. Tidak lupa juga kepada rakan-rakan blogger yang pernah memberi projek kepada MB. MB tidak akan lupakan jasa baik anda.

Anda di luar sana juga boleh berjaya, yang penting tingkatkan usaha dan lebarkan networking anda dalam dunia blog. Juga timbalah ilmu jika ada peluang. In Syaa Allah anda akan dapat mengecapi kejayaan yang sama.

 

17,064 total views, 11 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. in syaa allah… nak juga bertambah kan..hehehe..tunggu bro rekemen la…

   aah pernah saya tanya bro eyriqazz dulu.. dan sekarang sudah dapat jawapannya…. =) terima kasih bro…

 1. Alhamdulillah syukur Allah…

  Tahniah MB… semoga kekal dalam industri ini dan terus cekal menghadapai dugaan ujian….

  Kie percaya MB orangnya tabah… kalau tidak mana nak lahirnya kepercayaan daripada syarikat2 yg dinyatakan diatas tu kan…
  Kikie Ajak Terjah Artikel Terbaru Beliau ..TIPS MUDAH JAWAB KERTAS PEPERIKSAANMy Profile

 2. wah! Tahniah .. kami di iAwani juga telah di approach oleh Samsung Mobile Malaysia, akibatnya iklan Samsung Galaxy S4 bakal terpampang selama beberapa minggu di homepage.. nak raih kepercayaan advertiser (terutama syarikat besor macam P1 atau LG tu) amat payah sebenarnya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam