Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Denaihati Network…..

Ada apa dengan Denaihati Network ni sebenarnya… Sampaikan tajuk entri aku ini ‘ Menyesal Sertai Denaihati Network ‘…Memang menyesal hingga saat ini…

Sebelum itu, apa ke bendanya Denaihati Network ni.. Denaihati Network ni merupakan satu group khas di dalam Facebook yang menghimpunkan blogger blogger yang ada seluruh pelusuk nusantara..

denaihati
Denaihati Network

Menyesal? Tunggu! Jangan salah tafsir dengan maksudku ‘mesyesal‘ itu.. Aku hanya pinta anda..anda…anda.. untuk berfikir ke arah POSITIF bukannya negatif..

Aku ‘menyesal‘ dari segi POSITIF kerana sudah tertalu banyak pendedahan yang aku timba selama bergelar blogger dari group ini.. Sehinggakan tak menang tangan untuk menerima jemputan event mahupun job berbayar.. ( takdelah banyak sangat, tapi alhamdulillah ) kadang kadang tak cukup masa dalam sehari.. Hehehe.. Banyak kebaikkan dan pengaruh yang postif yang anda semua akan perolehi…

Malah aku bersyukur kerana diperkenalkan kepada group ini dapat kenal dengan rakan blogger yang lain.. Aku juga dapat mengembangkan networking aku selama bergelar blogger, dengan menjadi sebahagian dari keluarga Group Denaihati Network ini..

Di dalam group ini pelbagai ilmu dan pengalaman yang anda semua boleh dapat seperti ilmu tentang blog, dunia online, wordpress, bisnes dan macam macam lagilah anda boleh belajar.. Sama macam aku dulu…

Banyak peluang peluang untuk anda yang bergelar blogger dan banyak contest yang ada di dalam group ini. Dari hadiah gajet sehinggalah hadiah berbentuk wang tunai..

Di dalam group ini jugalah aku membina nama blog Melastik Bintang dan memperbaiki diri untuk brandingkan blog aku.. Dengan menyertai contest contest yang dianjurkan oleh pemilik group ini, sedikit sebanyak contest tersebut dapat memperbaiki level blog aku.. Win win situation oleh pemilik tersebut..

Terima kasih yang tidak terhingga kepada Tuan Denaihati kerana mewujudkan group ini.. Dan usaha yang baik dalam memperkasakan Blogger dengan anjuran  kelas WordPress dan plbagai lagi  seminar seminar yang telah dianjurkan..

Pesan aku kepada anda semua sebagai blogger, jangan sia-siakan ilmu yang ada di dalam group ini, manfaatkan setiap peluang yang ada, rebut ia, In Syaa Allah akan ada sesuatu yang anda pelajari nanti..

Tunggu apa lagi, sertai group ini — > Denaihati Network

4,900 total views, 2 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. Walaupun saya bukan blogger tegar macam bro bro semua.. tapi saya suka berblogging 🙂 lama x jenguk blog melastik bintang … dah banyak perubahan 🙂 template dah cantik, kemas, teknik dah makin mantap! semogo berjaya mencapai cita cita ya mas bro 🙂
    BukhariMalek Ajak Terjah Artikel Terbaru Beliau ..Langbuana, Idea dan InspirasiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam