Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum wbt

Bertuah juga jika blog anda di review oleh rakan-rakan blogger yang lain..Bukan apa, dari review mereka itu anda akan dapat banyak maklumat tentang apa kurang dan lebih nya blog anda.. Pandangan setiap orang berbeza..

Tetapi sebagai blogger kita jangan mudah kecil hati jika ada yang kondem blog kita ataupun tidak suka dengan blog kita.. Kerana mereka ada pendapat mereka sendiri.. Jadi kita terima baik dan buruknya..

JANGAN Abaikan Pandangan Blogger Baru!

Ok, sebenarnya MB nak ucapkan terima kasih kepada beberapa orang blogger ini yang telah sudi review blog MB.. Setiap pendapat dan komen-komen pembaca di artikel review mereka MB akan ambil buat pengajaran dan tauladan.. Eh! Dah macam cerita rakyat pulak..

penghargaan buat blogger
Terima Kasih

Kenali 5 Blogger ini :

  • gurlgemini – Blogger yang MB kenal melalui applikasi WeChat, semasa aplikasi ini diperkenalkan di Malaysia. Menetap di Johor dan MB panggilnya dengan nama Oshin. Rajin retweet MB dia ni.
  • sheda ucu – Blogger yang menetap di Perak. Seorang grafik designer dan kenal melalui WeChat juga. Kalau nak buat tempahan banner, fb timeline dengan harga murah boleh hubungi beliau.
  • mujadafewa – Blogger dari pantai timur, Kelantan. Seorang Cikgu rasanya.. kan..kan..Salute kerana berani kongsi kisah percintaan dan peribadinya di blog beliau.
  • irwan alessa – Blogger dari rawang. Kenal beliau sewaktu beliau share ‘tips blogging‘ MB di FB dan share diwall nya..Selepas itu beliau banyak bertanya dengan MB mengenai blog.
  • zakie azid – Blogger muda berumur 14 tahun. Berasal dari Perak.. sama macam MB juga berasal Perak. Sukakan Doodle dan ada mengambil tempahan doodle kalau berminat boleh hubungi beliau.

Terima kasih kepada adik-adik bro yang sudi ‘buang masa‘ review blog bro.. haha.. =) kalau ada apa-apa pertanyaan pasal blog atau apa sahaja jangan segan-segan tanya bro..

6,572 total views, 11 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. SA x sanggup nak review blog org lain sbb tau blog SA pun banyak sampah sarap…hehehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam