Stering Kereta Buat Mr Ray

Assalamualaikum w.b.tKali ini nak update kisah Mr Ray.. Dah lama tak update pasal hero MB ni sejak dia sakit hari itu... Pendekkan cerita Mr Ray ni amat gemarkan Stering kereta berbanding mainan lain yang dibelikan untuk dia. Stering kereta merupakan keutamaan dia. Kalau dalam kereta MB tengah drive atau Ummi nya tengah drive, dia pun sibuklah nak duduk kat riba dan lepas tu pegang stereng sambil buat Read more [...]