Bila cakap pasal trafik blog ni confirm sesetengahnya sentap atau stress sebab trafik blog mereka tak setinggi trafik blog orang lain.. Kan.. Aku sendiri pernah…

Alhamdulillah..Syukur atas nikmat-Nya kerana memberi peluang┬ákepadaku untuk menerbitkan e-book pertama aku. Dah lama terperam akhirnyaaku berjaya siapkan jua ebook ini. In syaa allah, apa yang…

Salam Cute Husband Nak tanya, pasal bini dan laki tu gua dah faham semalam.. ..Faham dah bagus lah.. Tapi, tang mana blog tu boleh jadi…

Blog vs Jodoh

January 16 5

Salam Cute Husband Bro, blog boleh buat duit ke..? Eh, boleh je... nak buat bini or laki pun boleh.. Macam mana plak tu bro.. Yelah,…

Syarikat Apple Inc menggunakan strategi penjenamaan yang memfokuskan kepada teknik 'emosi' pengguna . Maksudnya apa yang pengguna rasa serta experience semasa mereka menggunakan produk Apple.…

Strategi Penjenamaan ialah bagaimana , apa, di mana , bila dan kepada siapa kome merancang untuk berkomunikasi dan menyampaikan mesej penjenamaan kome . Jika kome…