Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum wbt

20 iPad Mini Percuma?

Betul ke ni..? Memang betullah percuma.. TAK PERCAYA? Cer  KLIK kat gambar bawah ni…

Snap, Post & Win iPad Mini
Klik Untuk Dapatkannya

P1 Beri Ganjaran untuk Kunjungan ke Agen Jualan dengan Peraduan Snap, Post & Win iPad Mini

Pembekal perkhidmatan 4G yang pertama dan terkemuka di Malaysia, Packet One Networks (Malaysia) Sdn. Bhd (“P1”) akan melancarkan kempen konsumer dengan memberikan dua iPad Mini setiap minggu selama sepuluh minggu.

Macam mana anda nak dapat iPad Mini ni?

P1 memudahkan peserta untuk menang dengan mudah, maklumat lanjut  klik dibawah:

– 20 iPAD MINI PERCUMA! 

 

Macam mana pemenang dipilih?

Dua pemenang mingguan akan dipilih berdasarkan jumlah undian yang tertinggi untuk foto mereka yang telah dimuat-naik.

Tempoh Peraduan?

Peraduan ini akan berlangsung dari 8 Julai hingga 15 September, 2013.

– KLIK  HADIAH PERCUMA UNTUK ANDA –

 

Siapa Yang Layak Sertai?

Peraduan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia berumur 18 tahun dan ke atas.

Tak Faham Lagi?

Jika tidak faham lagi dengan peraduan ‘Snap, Post & Win‘ orang ramai adalah dialu-alukan untuk ke laman web rasmi peraduan di:

– PERTANDINGAN SNAP, POST & WIN

 

Snap, Post & Win iPad Mini
Pemenang Minggu 1

 

Kenapa P1 Bermurah Hati?

Peraduan ini hanya sebagai kempen sampingan untuk P1 mengucapkan terima kasih kepada pelanggan yang mengunjungi lebih daripada dua ratus kedai dan agen jualan P1 di seluruh negara. P1 juga mahu meraikan Internet dan gaya hidup mudah alih yang telah membawa kepada peningkatan mendadak penggunaan telefon pintar dan tablet pada tahun-tahun kebelakangan ini. Orang ramai hanya mahu diinformasi, dihibur dan bersosial di mana sahaja.  

 

Modem WiFi Percuma?

P1 menawarkan pelbagai pelan jalur lebar ‘on-the-go’ yang disertakan dengan modem MiFi percuma. Modem MiFi tidak seperti dongel USB, adalah peranti WiFi peribadi bersaiz poket yang membolehkan penyambungan sehingga lapan alat mudah alih seperti telefon pintar, tablet dan komputer riba. Pelan bermula dari harga serendah RM39 sebulan. Baru-baru ini juga, P1 telah melancarkan promosi kuota tambahan untuk semua pelan Internet mereka.

 

Promosi Baru P1 Memberikan Pelan Jalur Lebar Berkuota Tinggi 

Perintis di Asia Tenggara dan pembekal perkhidmatan 4G Malaysia yang pertama, Packet One Networks (Malaysia) Sdn.Bhd. (“P1”) telah melancarkan pelan jalur lebar berkuota tinggi pada kadar yang berpatutan melalui PROMOSI KUOTA EKSTRA yang terbaru. Tawaran promosi ini adalah sesuai untuk pelanggan yang gemar menonton dan menstrim kandungan TV atau filem melalui Internet, yang menurut statistik, memenuhi keperluan 42% daripada 17 juta pengguna Internet Malaysia. Internet adalah kaya dan berwarna-warni dengan bunyi dan adegan tetapi anda perlu mempunyai kuota yang cukup untuk menikmati segala yang ditawarkan. Walau bagaimanapun, kuota boleh menjadi mahal. 2 pelan diperkenalkan:

  • Pelan For Home

Dengan promosi ini, pelan jalur lebar untuk rumah P1 yang pernah memenangi anugerah iaitu pelan ‘ForHome‘ untuk masa yang terhad, akan dibekalkan dengan 50% lebih kuota untuk pelan 12 dan 24 bulannya. Mereka yang memilih pelan 24 bulan akan diganjarkan lagi dengan kuota bulanan sehingga 5GB dan sebagai tambahan, perkhidmatan telefon percuma akan diberikan bersama 300 minit panggilan percuma bulanan ke mana-mana nombor IDD tetap, telefon mudah alih beserta nombor IDD yang terpilih. Lanjut di :  

– PELAN FOR HOME –

  • Pelan OnePlan

Tawaran yang sama terpakai kepada pelan P1 ‘OnePlan‘, pelan 2-dalam-1 untuk mereka yang memerlukan kedua-dua jalur lebar untuk rumah dan kepada yang sentiasa bergerak (on-the-go). Pengguna hanya perlu menambah RM30 untuk bil bulanan mereka untuk jalur lebar on-the-go yang dibekalkan bersama MiFi percuma. MiFi adalah berbeza dari pemacu USB konvensional atau dongle kerana peranti MiFi yang bersaiz poket ini membolehkan WiFi 4G peribadi diaktifkan dan ianya berupaya menyediakan sambungan sehingga lapan (8) peranti WiFi yang akan menjimatkan bil penggunaan Internet anda. Lanjut di :

– PELAN ONEPLAN –

Tunggu apa lagi. JOM MENANG iPad Mini sekarang…!!

 

9,607 total views, 3 views today

Leave Your Comment

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam