Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Tahun ini ia kembali lagi menghangatkan dunia sosial media di Malaysia. Malaysian Social Media Week 2014 yang akan diadakan pada 24 February – 1 Mac 2014 di Sunway Pyramid Convention Centre.

malaysian social media week 2014,PEMENANG malaysian social media week 2014
Platform terbaik Malaysian Social Media Week 2014

Seperti tahun tahun lepas , platform inilah dimana para penggiat sosial media seperti blogger bertanding dalam setiap kategori yang dipertandingkan. A Program ini salah satu platform terbaik untuk para blogger mengambil bahagian untuk mempromosikan blog mereka dan menimba ilmu baru. Paling utama ialah ianya diadakan khas untuk anugerah kepada penggiat sosial media.

Bukan sahaja mempunyai anugerah, tetapi juga diadakan worksyop dan sidang kemuncak. Para individu yang berminat untuk sertai bolehlah mendaftar segera di laman sesawang MSMW2014.

Tahun lepas blog Melastik Bintang turut tercalon dalam salah satu kategori anugerah iaitu Favourite Innovative Blog. Alhamdulillah berada di tempat ke-2 di belakang blogger INI. Walaupun tidak menang , ianya satu kepuasan untuk diri ini kerana berjaya menempatkan diri dalam kategori Favourite Innovative Blog.

Tetapi tahun ini , blog Melastik Bintang tidak bertanding dalam kategori tersebut kerana tidak dipertandingkan untuk tahun 2014. Tahun ini ini, bertanding dalam kategori Best Micro Blog dan alhamdulillah sudah pun tercalon. Ada sa tu lagi kategori yang MB cuba selit iaitu Best Educational Blog tetapi belum nampak lagi di kategori tersebut. Dengan niche parenting dan memberikan info info dan tips parenting kepada pembaca MB rasa sesuai jika diletakkan di dalam kategori Best Education Blog. Harap pembaca dan rakan rakan dapat memberi sokongan kepada MB dalam anugerah ini. Jika sudah boleh diundi MB akan war warkan cara untuk mengundi nanti.

Pemenang Anugerah MSMW 2013

Senarai Blog Bertanding MSMW 2014

Sedikit maklumat mengenai MSMW2014 :

Penganjur

ORGANISER MSMW2014
SOCIAL MEDIA CHAMBER MALAYSIA

Partner

4,709 total views, 2 views today

Leave Your Comment

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam