Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Minggu lepas MB berpeluang menonton pementasan Lawak Ke Der 3 di panggung Istana Budaya pada 4hb Disember bersama rakan rakan blogger yang lain.

Lawak Ke Der 1 dan Lawak Ke Der 2 sudah pun MB tonton dan memang mengecewakan pada siapa yang pergi menonton. Jadi MB tidak lepaskan peluang untuk menonton Lawak Ke Der 3 ini.

Lawak Ke Der menampilkan 2 muka baru dan masih mengekalkan  Nabil sebagai hos dan Harith Iskandar. Memang rugi siapa yang tak tengok Lawak Ke Der 3 di Istana Budaya. Kehadiran muka-muka baru seperti Kumpulan Jambu dan Douglas Lim berjaya menyenakkan lagi perut dengan lawak kental mereka.

lawak ke der 3
Barisan artis yang muncul dalam Lawak Ke Der 3

Persembahan Douglas Lim memang tidak mengecewakan walaupun pertama kali beraksi di Lawak Ke Der 3 begitu juga dengan kumpulan Jambu yang mencuit hati dengan aksi mereka. Ada yang kata Lawak Ke Der 2 lagi kelakar, ada yang kata Lawak Ke Der 3 yang terbaik. Nak tau best ke tak best kenalah tengok. Baru anda boleh buat kesimpulan yang mana satu paling best.

MB nak mengucapkan ribuan Terima kasih kepada ESCAPE kerana memberikan peluang kepada MB untuk menyaksikan pementasan Lawak Ke Der 3.

Untuk pengetahuan anda semua, kehebatan Lawak Ke Der 3 sudah terbukti apabila tiket-tiket habis dijual. Ramai yang frust sebab tak dapat atau tak sempat nak tengok.

Tetapi!! Berita baik untuk peminat Lawak Ke Der 3 dan pelanggan ESCAPE. Kini anda boleh menyaksikan Lawak Ke Der 3 secara eksklusif ESCAPE mulai 31.12.2013 selama 6 bulan. Lama tu! Kali ini jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan Lawak Ke Der 3 di ESCAPE.

Sebelum MB lupa, bercakap mengenai peluang, ini ada satu lagi peluang yang mesti direbut oleh pelanggan Celcom. Sertailah peraduan Cuit-Cuit Menang Duit @ ESCAPE yang menawarkan hadiah tunai RM5,000 setiap hari!

Bagaimana Cara Menyertai:

Caranya mudah. Mulai 7 hingga 27 Dis 2013, pelanggan Celcom perlu menonton YouTube Channel – cuit-cuit @ESCAPE atau klik: https://www.youtube.com/channel/UCj_-0IGMHwc2r7tDLv2De2g setiap hari untuk menjawab satu teka-teki yang akan dikemukakan oleh pelawak Lawak Ke Der 3.

Pelanggan Celcom dikehendaki meneka dan menghantarkan jawapan yang tepat dengan cepat ke 20888. Jawapan tak perlu panjang. Cukup dengan hanya satu perkataan.

Nak tahu tahu lebih? Layari laman web ESCAPE

Apa itu ESCAPE?

  • ESCAPE merupakan dunia hiburan peribadi anda yang boleh anda bawa ke mana sahaja.
  • Nikmati pelbagai video hebat, filem, konsert, berita, acara terkini dan banyak lagi, semuanya setempat.

 Pilih sahaja yang mana anda mahu.

  • Anda boleh memilih untuk membayar dan menonton filem kegemaran dengan sekali bayar atau melanggan akses bulanan tanpa had, hanya RM25 sebulan!
  • Lebih daripada 500 filem dan rancangan untuk dipilih merangkumi pelbagai genre (Aksi, ngeri, komedi, drama, seram, cinta).
  • Termasuk konsert terkini, acara karpet merah yang eksklusif, berita terbaru dan banyak lagi.

Teman hiburan yang sentiasa bersama anda bila-bila masa, di mana jua. Tontoninya menerusi telefon bimbit, komputer riba, tablet dan komputer peribadi, lancar dari peranti ke peranti (sesuai dengan iOS, Android, MacOS dan Windows).

Dengan rangkaian terpantas Celcom, anda boleh menikmati kesemua tayangan tanpa tersekat-sekat atau perlu menunggu lama. Anda juga bebas untuk berhenti dan sambung tayangan program pilihan anda pada bila-bila masa, di mana-mana jua. Kini anda takkan terlepas menonton filem atau drama bersiri kegemaran anda.

Kelebihan ESCAPE:

  • Henti & sambung tayangan  •  Pelbagai peranti  •  Bila-bila masa, di mana-mana jua
  • Untuk maklumat lanjut, layari www.ESCnow.com sekarang.

5,463 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam