Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

HUAWEI MediaPad 7 Youth ,tambahan terbaru kepada siri popular MediaPad tablet kini boleh didapati di Malaysia. Padat, kukuh dan bergaya dengan logam aluminium unibody pengukur hanya 9.9mm nipis dan berat 350g.

HUAWEI MediaPad 7 Youth mempunyai 19.34cm panjang logam aluminium unibody dan cukup kecil untuk dimuatkan ke dalam beg. Dengan skrin sentuh kapasitif 7 inci, anda boleh menikmati pengalaman menonton yang jelas dengan 1080p dan fungsi main semula video HD, di mana sahaja anda berada. MediaPad 7 Youth ini berkelajuan tinggi 28nm, unit pemproses 1.6GHz dwi-teras dan GPU berkuasa menawarkan operasi yang lancar, manakala bateri 4100mAh Li-Polymer yang tahan selama 2 minggu memastikan pengguna menggunakan ianya untuk lebih lama.

20131126-003638.jpg

Rasakan kebebasan sambungan pantas untuk memastikan anda tidak terlepas tweet, teks atau memanggil, dengan pilihan HUAWEI MediaPad 7 Youth multi-rangkaian HSPA + (sehingga 21Mbps) dan sambungan Wi-Fi, dan juga suara panggilan, SMS, dan MMS. Menggunakan Android 4.1, MediaPad 7 Youth mempunyai fleksibiliti untuk membolehkan anda sentiasa berhubung sepanjang masa sama ada anda berbual, berkongsi, permainan, atau menonton filem.

Untuk maklumat lanjut boleh ke:

Facebook: www.huaweidevice.com/myy
Twitter: www.twitter.com/HuaweiDevice
YouTube: http://www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

3,619 total views, 2 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. My brother suggested I might like this website. He was totally right.
    This post actually made my day. You cann’t imagine
    simply how much time I had spent for this information! Thanks!
    Scotty Ajak Terjah Artikel Terbaru Beliau ..ScottyMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam