Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum w.b.t

SBB2013WOW!!!!!  Itulah yang perkataan yang boleh MB gambarkan mengenai majlis gilang gemilang Sepetang Bersama Blogger 2013 yang berlansung di Hotel Singgahsana Petaling Jaya semalam.

Majlis anjuran Denaihati  Network yang diketuai oleh Tuan Hj.Amir ataupun dikenali sebagai Denaihati Ilhamku di kalangan blogger dan media, merupakan majlis yang ke 2 kali diadakan selepas SBB2012 tahun lepas. Majlis SBB2013 kali ini diadakan di tempat yang sama tetapi kali ini terasa bahang kemeriahannya. 

Bukan sahaja dihadiri oleh blogger blogger Malaysia malah ada juga blogger blogger dari Indonesia, Kemboja, Brunei. Begitu tinggi semangat yang ditunjukkan oleh mereka kerana sanggup datang meredah lautan untuk sampai ke majlis SBB2013 ini. Terjalin sebuah ikatan persahabatan antara Malaysia dan negara lain, Satu Rumpun Satu Inspirasi!
Bagi MB sendiri, Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 ini merupakan satu majlis yang terulung dan ianya amat bagus kerana bukan sahaja dapat menghargai titik peluh seorang blogger malah ianya dapat mengeratkan lagi silaturrahim antara sesama blogger yang mana kita ketahui, blogger blogger ini kebanyakkannya berkomunikasi melalui medium blog, FB dan Twitter. Jadi ini peluang untuk mereka, rakan-rakan blogger  berjumpa dan meluaskan network mereka selain membina satu ikatan persahabatan. Satu inisiatif yang bagus telah diambil oleh Tuan Hj. Amir dan Team Denaihati untuk menghargai rakan blogger yang ada. 
Pada majlis tersebut MB ditugaskan untuk menjaga meja pendaftaran peserta SBB2013. Siapa yang datang mendaftar tu memang akan nampak muka MB dululah jawabnya bersama kak Nur Misnan. Mereka kena lepasi halangan dari kami terlebih dahulu.  Acara yang diselitkan dalam majlis SBB2013 ini antaranya ialah cabutan bertuah, mini forum blogger, persembahan dari Zarul Umbrella, penyampaian hadiah pemenang kontest gadget iphone 5, pelancaran produk baru Denaihati Network, dan macam-macam lagi.
Jom layan beberapa gambar semasa majlis berlangsung :
Sebahagian Banner Penaja

Antara yang terawal

Kak Rock aka Sweet Kurma

AJK SBB2013 Yang Bertungkus Lumus

Ruangan dalam Dewan

Goodies Bag untuk tetamu yang hadir

Geng Gagak Hitam

Zarul Umbrella – Live Perform

Datin Huda dan Datin Rock

Bro Hazman Uncle Gedek dan Bro Zam

Bloger bloger muda

Bang NARA pun ado?!

Tersenyum riang sebab menang i Phone 5

AJK Hadiah  ek?

Bro Akubiomed menerima hadiah cabutan bertuah

Bro Zarul sedang memilih pemenang

Bro Framestone pun dapat?

YuYu Zulaikha si cilik..hahaha

Tetamu di bahagian belakang

Mini Forum Blogger

Mak Dara dan Jejari Runcing

Geng Meriah!

Model Hero Remaja

Datin Rock lagi.. 

Boni, Jaws, Shahrul, Nur Misnan

Khusyuk Berbual Nie

Kak Huda, Tuan Sani dan Tuan Khir

AE dan Yuyu Zulaikha

Bro Framestone dan Iera

MB dan Zarul Umbrella

Kak Jie menerima hadiah

Bersama Tuan Denaihati

Uncle Gedek Yo!

Nadot dan Dude

Yuyu Zulaikha

Nisa Kay

Katak Comel, Hazwan Hairy, Boni Kacak

Bang Munir, Bang Dadan, Bang Iwan – Blogger Indonesia

Siapa ni???

Bersama Foodie Blogger – Hazman Fadzil

Bersama Bro Eyriqazz

Bersama Pen Merah yo!

Bro Eizil – Eizil Solutions

Wajib Beli!
Meriah bukan? Yang tidak dapat hadir mungkin boleh merasakan bahang kehangatan majlis SBB2013 dengan melihat gambar-gambar kat atas. Para blogger yang hadir MB minta maaf jika tidak bertegur, tidak beramah mesra ataupun terpaling muka ataupun terPOYO ke ye…Kadang-kadang bukan senang nak puaskan hati semua orang dan bersembang dengan semua.. Apa-apa pun anda semua memang best!
Kepada Team Denaihati Network syabas MB ucapkan kerana berjayanya majlis SBB2013 INI dan satu penghargaan buat anda semua yang telah bertungkus lumus dalam menjayakan majlis SBB2013 ini. Tanpa anda mungkin kami tidak berjumpa! Semoga berjumpa di lain majlis. Jutaan Terima Kasih!

KLIK UNTUK GAMBAR YANG LAIN

Official Blogger – Rebuild For GAZA ( MB juga terpilih )

10,331 total views, 11 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. Syukur sebab dapat peluang join event nie…. tahun depan confirm DH team kena tempah dewan yang lagi besar untuk SBB 2014…. P/S : nak mintak menu RENDANG TOK yea akan datang nanti yea…keh3x

  2. assalamualaikum MB….wah !! bestnya dpt jumpa semuanya bila mama boleh join sekali event mcm ni…harap2 ada lagi tahun depan yer…:)

  3. 1. Yang pakai mafla Palestin tu ada event apa pulak?

    2. Harap2 event macam ni ada lagi pada tahun2 akan datang.

    3. Moga Denaihati dimurahkan rezeki. Event macam ni banyak belanja, dah la peserta tak perlu bayar langsung.

  4. aduhhhh! terlepas peluang nak berjumpa dengan semua yang ada di situ. Hmm.. mungkin kali ini bukan rezeki. Saya bersangka baik saja.

  5. hahaha…dalam byk2 blog dyh sempat jengah nih…
    ini lah first time baca blogger mengaku “poyo”
    hehehe..

    semua org mengaku tak sempat nak beramah mesra berlebih lebihan..
    sesama minta maaf..

    dayah ada bykmasa semalam sebab dtg sebagai peserta je..
    tak segan la nak sembang bersembang…
    itu je..

    fakta sebagai blogger kecil kecilan..
    hikhik..

    1. hehe.. dayah.. tapi memang poyo kan?hihihi

      betul.. kadang-kadang kita tidak mempunyai masa yang cukup untuk beramah mesra dengan semua blogger yang hadir… mungkin kerana batasan waktu..

      kecil atau tidak kita sama sahaja dalam dunia blog.. (^_^)

  6. salam encik melastik bintang.. hahaha.. sebelum ni memang aku gambarkan anda adalah seorang awek cun.. *baahhahaha ok gurau*
    akhirnya berjumpa jugak kita ya.

    mohon saya ambik satu gambar tuan sani tu untuk dikongsikan kat blog ya.. terima kasih.

  7. Alhamdulillah majlis berjalan ngan lancar..

    p/s: MB, nak copy gambar skit bleh? al maklumlah, sue ni AJK yg agak bz ari tu, xsempat nak snap photo.. sempat amik skit je.. itu pun scene mcm xbest je.. huhu

  8. Senangnya bisa melihat secara jelas wajah-wajah sahabat blogger Malaysia walau hanya di foto ini saja..
    Semoga suatu saat bisa berjabat tangan erat dengan mereka semuanya aamiin..aamin

    1. aha! ya agak rugi juga. Moga untuk perjumpaan akan datang, saya dapat pergi. Sedangkan yang dari Indonesia pun dapat pergi apatah lagi saya yang cuma di Kota Kinabalu ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam