Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum wbt

Dunia semakin hari semakin jauh ke depan dan semakin moden. Tidak hairanlah kenapa setiap negara bersaing untuk menjadi negara yang maju kerana ada tujuan.

Pencapaian negara maju dan moden ini sebenarnya ada kaitan dengan teknologi yang moden dan canggih. Bayangkanlah sekarang ini kalau nak berhubung dengan seseorang tidak perlu lagi untuk menghantar telegram ataupun surat. Semuanya boleh dilakukan dengan hujung jari.

Hantar sms, gambar, video dan macam-macam lagilah yang boleh dilakukan. Mudah dan pantas bukan. Disebabkan itu juga boleh lihat remaja-remaja atau kanak-kanak di sekolah sudah moden. Siap boleh bawa handphone, ipad ( percuma ), tab dan macam-macam lagilah ke sekolah.

Gajet Percuma Untuk Anda

MB juga tak terkecuali dalam penggunaan gajet-gajet yang ada sekarang ini. Tetapi beli yang kita mampu sahajalah tidaklah mengikut nafsu yang diiringi dengan kepantasan teknologi. Kalau ikut nafsu gamaknya memang tak terkejarlah semua itu. Ada ipad ( percuma ) sebuah pun dah bersyukur sebab memudahkan urusan seharian MB. Nak buat online banking, blogging, surfing dan macam-macam lagilah.

Sebagai blogger, jika anda sukakan live blogging sudah tentu ipad ( percuma ) atau tablet berada dalam genggaman anda kan, sebab di mana-mana sahaja anda boleh update blog anda.

Banyak sebenarnya kegunaan ipad ( percuma ) atau gajet-gajet lain, tetapi jika digunakan dengan cara dan tujuan yang betul In syaa allah ianya selamat. Apa yang ditakutkan ialah dengan adanya gajet-gajet seperti ipad ( percuma ), tablet, smartphone ini ianya boleh menjurus ke arah kerosakan moral dan akhlak kerana dunia sekarang dikenali dengan dunia tanpa batasan. Apa sahaja yang anda nak tahu, semuanya boleh dicari dengan internet dan gajet-gajet ini. Kanak-kanak dan remaja semakin terdedah.

Bila cakap pasal gajet-gajet, teringat anak MB Mr Ray, yang cukup pandai membuka dan menutup laptop MB di rumah,hehehe. Teringin juga nak ada satu ipad ( percuma )  di rumah untuk kegunaan kami sekeluarga. Owh ye, kalau anda nak ipad percuma boleh
ke  —> 20 Mini iPad Percuma

Rugilah kalau anda tak ambil peluang ini, bukan senang nak dapat ipad percuma. Nak beli memang mahal kan, dan ada juga yang tak mampu jadi cubalah baca di artikel tersebut. Ada rezeki anda boleh dapat ipad percuma.

2,812 total views, 4 views today

Leave Your Comment

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam