Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum w.b.t

Tawaran iklan di blog Melastik Bintang dibuka kembali. Kali ini dengan harga yang lebih berpatutan dengan potensi blog ini. Dengan statistik pengunjung blog dan ranking blog ini Malaysia dan Global.

Kepada mereka yang di luar sana ingin menggunakan perkhidmatan iklan di blog Melastik Bintang cepat-cepat hubungi MB atau PM di Facebook untuk tempahan ruangan iklan. MB akan berikan senarai harga berpandukan pada jenis iklan ( Produk Review, Advertising di blog, Advertorial dll ).

Statistik Blog Melastik Bintang

Iklan Di Blog Melastik Bintang
Statistik dari Nuffnang

Statistik dari Nuffnang, pengunjung ke blog ini dalam sehari lebih kurang dalam 1K-2K. Alhamdulillah ramai pengunjung yang setia mengunjungi blog ini malah bukan sahaja blogger tapi yang bukan blogger pun ada juga mengunjungi.

Iklan Di Blog Melastik Bintang
Ranking di Alexa

Untuk Ranking di Alexa pula, syukur kerana blog ini semakin mendapat perhatian dan mendapat kedudukan yang amat baik. Di dalam Malaysia trafik blog ini berada di tempat ke 351 iaitu dalam Top 500. Manakala di Global pula berada di tangga 93 001. Boleh ke laman web Alexa.com untuk maklumat lanjut mengenai blog ini.

Jika berminat menggunakan perkhidmatan blog ini silakan untuk hubungi saya. Harga yang berpatutan untuk anda semua.

Klik untuk ke ruangan Iklan

9,037 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. yang aku suka blog ko ni..namanya..mcm nama filem plak..hahaa..btw..dasat gile statistik..bila la leh jadi cam MB..ehem..(nada jeles)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam