Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum wbt
Masa dapat jemputan event CMPA tempoh hari.. Sempat jugalah snap telatah anak MB seorang ni..Macam-macam karenah dibuatnya..
Pulak ditambah dengan perkenalan rakan baru beliau.. Lagi bertambah-tambah lah telatah mereka berdua… 
Jom layan….
Ray dan Huzaiman….
Mana nak pergi ni ek…

Mr Ray ni peramah orangnya.. itu sebab kalau pergi bawa dia jalan-jalan dia mesti akan tegur orang tapi dengan bahasa dia sendirilah.. Sampaikan security guard Mall pun dia leh tegur… Macam ayah dia juga friendly nya..

Get ready….GO!

Beza usia Mr Ray dan Huzaiman ni tak jauh sangat.. Mr Ray 1 Tahun 4 bulan manakala Huzaiman 1 tahun 9 bulan mengikut kata emaknya…

Sebenarnya seronok tengok gelagat anak-anak berkawan.. Macam-macam gaya anda boleh lihat…

1,889 total views, 2 views today

Leave Your Comment

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam