Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Betapa murahnya harga sebuah kereta yang multi-function dengan harga RM99.90… Pasti anda tidak percaya, betul ke apa yang MB cuba buktikan ni… Dengan harga RM99.90 je boleh dapat kereta, ada 2 kegunaan pula tu… Sungguh hebat…

Tak percaya, jom tengok gambar yang sempat MB ambil di showroom dan setelah membelinya.

TAADAAAAAA!!!!!!

Hehehehe…itulah kereta yang MB maksudkan, cantikkan dengan rimsport 7″ berwarna biru dan ungu, gear di sebelah kiri hadapan, stering yang berbentuk handle, dan autolock 20saat. Lebih menarik lagi ialah didatangkan khas dengan warna hijau. Membuatkan Mr.Ray lebih kacak dari Boni Kacak ….
Inilah yang MB katakan tadi, multi-function… Bukan hanya sebagai sebuah kereta tetapi juga boleh dijadikan sebagai scooter untuk bersiar-siar bersama ibu bapa…dengan ibu bapa ok, bukan dengan teman wanita ye Mr.Ray..Dengan 4lejang dan 250cc, scooter ini bisa membuatkan kelajuan yang lebih supersonic dari shakiddo ….
Inilah modelnya yang amat segak dan cute macam ayahnya….hehehe…Tampan dan hensem diatas kereta barunya, sungguh terpesona..lebih hensem dari Abang Ensem …..

1,670 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam