Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Selasa… hari bercuti sebab perayaan Deepavali… Tidur yang tidak berapa lena akibat peperangan yang berlaku malam tadi.. Dasyat sungguh peperangan mamam tadi sampaikan Mr.Ray diganggu tidurnya…

Bangun awal hari ini, badan sakit-sakit akibat demam selesema rasanya.. Gagah juga bangun awal sebab nak bersarapan bersama keluarga hari ini.. dah lama rasanya tak bersarapan bersama..

Disebabkan hari ini perayaan Deepavali, MB memilih restoran mamak lokasi bersarapan hari ini.. Restoran Ali Corner Seksyen 20 Shah Alam.. Kata 1 Malaysia jadi support la sikit..  Lokasinya dekat je dengan rumah MB.. 3 minit je kalau naik motor.. jalan kaki 10 minit lah..haha.. kemalasan untuk membawa kereta menyebabkan kami menaiki motor.. Dekat je pun…

Menu MB hari ini ialah Roti Telur + Cheese dan air Nescafe Tarik… manakala isteri pula Maggi Goreng Telur dan Neslo Ais… Maaf gambar tiada sebab dilarang gunakan camera untuk ambil gambar menu…hahaha.. Tapi ni gambar Big Boss nak order makanan dia…

Tengok Boboiboy jap Ummi

Ok dah abis dah.. Nak order apa Ummi?

Rayhan nak order Chicken Chop la Ummi leh?
Tu dia Big Boss.. Kecil-kecil lagi dah pandai minum kat mapley.. ish..ish…

1,867 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam