Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum wbt

Tak sah kalau dalam kereta tiada gambar Mr Ray.. Sekarang sudah pandai buat camwhore sendiri.. Masuk sahaja dalam kereta yang pertama Mr Ray akan cari ialah Kaca Mata Hitam.. Dia akan cari merata-rata tempat dalam kereta walaupun kami dah sorokkan..

 

Camwhore Mr Ray
Bakal menggantikan Aaron Aziz

Kadang-kadang seronok juga tengok gelagat dia dalam kereta.. macam-macam yang dia akan lakukan.. sehinggakan MB tengah memandu pun dia boleh menyelit di riba MB sebab nak pegang stereng kereta..

Perkara paling best ialah dia akan teruja melihat motor-motor besar (macam superbike ).. Kalau nampak je pasti dia akan buat bunyi motor ‘ nyieng..nyieng..nyieng..~~‘ dan teruja juga bila lihat bas dan lori..

Tapi paling teruja ialah bila melihat si gadis atau wanita di hadapannya.. Sudah pasti senyuman yang akan membuatkan setiap wanita akan cair .. Hahaha.. Belum sempat MB ajar dia dah pandai buat dulu.. Antara mangsa-mangsa dia ialah Pn.Iera (wife Broframestone ), Cik Nurul Siezuka, Nisa Kay, Staff De Palma Hotel Shah Alam dan ramai lagi..Hahaha.. Banyak lagi sebenarnya sehinggakan MB lupa nama-nama mereka..

 

5,451 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. fuyoo… mmg ramai yang terpikat nih πŸ™‚

    P/S: Boleh ker bro letak link P1 Contest kat situ? Difahamkan trafik dikira dr entry yg dihantar penyertaan. Jika letak cam ni, semua entry akan detect..
    itu yg Sop faham penerangan P1
    Sop Ajak Terjah Artikel Terbaru Beliau ..Telatah Auni belajar bersolatMy Profile

  2. tidak dapat disangkal lagi kehebatan mr ray dalam memikat wanita2 cantik dunia, nasib baik “eyang @ opah” ni dah tua, kalau tak emmmmm masak jugak hehe

  3. Gambar-gambar tak keluar di skrin saya .. saya pakai Google Chrome versi 28.

    Lepas tu try pula bukak pakai Mozilla Firefox, pun sama juga . tak dapat buka. Ada script yang sangkut atau tidak berfungsi dengan baik hingga mengakibatkan loading gambar jadi terganggu.

    Saya tak pasti adakah hanya saya yang mengalami masalah ini atau ada orang lain juga.

    Pop up tu pula stuck di skrin saya walaupun saya dah tekan butang ‘Esc’ berkali-kali..

    sebagai pembaca saya rasa pop up itu amat menggangu..

  4. amboi rays…dah besar nanti jadi pujaan wanita nanti ni….jgn jadi kasanova dah la yer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam