Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Hmm.. Dalam dunia blog ni macam macam jenis blogger yang korang akan jumpa.. So jangan terkejutlah nanti bila dah masuk fasa dunia blog..

Base on pengalaman aku sejak menulis blog, pelbagai jenis ragam yang aku dah jumpa..

Ada yang kekwat, ada yang dengki, ada yang iri hati, ada yang tak boleh tengok kejayaan blogger tu, ada yang bermuka muka, ada yang kaki kipas, dan macam macam lagilah.

Benda macam ni bukan je berlaku kat dunia blog je.. Dalam field lain pun korang akan jumpa..

Aku pun pernah alami dan aku anggap ianya asam garam dalam dunia blog.. Ia perkara biasa dan lumrah…

Yang penting cekalkan hati dan be yourself.. Segala kejayaan yang datang itu rezeki..

2,902 total views, 5 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. Selagi namanya manusia, selagi tu la kita akan jumpa perangai yang macam-macam ni.. Apa pun tingkatkan prestasi, jauhkan kontroversi.. =p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam