Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Minggu lepas terbaca status FB kak redmummy yang dia demam dan pergi klinik di Kapar. Tengok macam teruk juga.

2 hari lepas aku sempat melawat kak Redmummy.. Few days lepas dia kena admitted kat Princecourt..

Demam, muntah, sakit kepala.. Doc jangkakan hanyalah disebabkan bakteria ataupun viral fever.

Setelah ujian darah dibuat beberapa kali , positif denggi.. Allahuakbar..

Masa aku datang dia nampak beransur pulih sikit dah boleh cakap dengan aku.. Kebetulan Reddaddy pun ada sekali.. Sebelum tu status di FB nya menggambarkan keadaannya teruk dan maybe dipindahkan ke ICU..

Alhamdulillah waktu aku datang dia masih di wad biasa..

This morning aku buka FB, Reddaddy and zeeshan pun tengah demam kat rumah..

Allahuakbar..kesian kakak aku yang sorang ni..

Ujian yang berat ditanggung… Sama sama kita doakan kak red sekeluarga cepat sembuh dan diringankan ujian yang datang.. Semoga dipermudahkan semuanya kak… Get well soon..

 

2,191 total views, 2 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. Allahuakbar.. Moga cepat sembuh.. Risau pula bila dengar kena denggi.. Bahaya tu.. Tambah lagi sekarang ni musim kemarau.. Banyak sangat nyamuk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam