Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Apa yang anda rasa bila di pejabat anda, pihak pengurusan menghadiahkan cawan / mug kepada anda untuk digunakan di pejabat…?? Tentulah rasa dihargai bukan..hahaha..
Harini berlaku satu sejarah dimana setiap staf di pejabat MB ini dihadiahkan cawan / mug oleh bos kami… WOW!!
Nak tau kenapa..?? Sebabnya, ini bagi mengurangkan kos penggunaan paper cup di pejabat kami… Mana taknya, harga papercup dah berapa…kalau seminggu habis papercup..terpaksa tunggu stok baru.. Lagipun penggunaan papercup ini nak menjimatkan kos kewangan pejabat.. Itu sebab kami diberi seorang satu cawan / mug ini… Siap dengan nama sekali… hehehe.. Kalau tak duit habis beli papercup je… kuranglah bonus kami nanti..hahaha…
Bagus juga buat macam ini.. Yela, kadang-kadang bila MB breakfast, nak minum papercup tiada… stok habis… nak tunggu stok papercup tu ada punyalah  lama… Kadang-kadang sampai tak minum..hehehe..
Apa-apa pun terima kasih kepada pihak pengurusan…!

2,428 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam