Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum wbt

Pernah tak anda dapat kejutan di pejabat?? Contoh macam suprise birthday party ke.. mesti pernah kan..

Pagi ni MB pun dapat surprise juga.. Tengah-tengah buat kerja di pejabat, rakan pejabat beritahu ada parcel untuk MB..

Dalam hati, erm MB takde pula order barang ke, beli barang online ke..Jadi tak nak banyak fikir terus pergi ambil parcel tersbut..

Tengok alamat penghantar dari pejabat isteri MB.. Pelik ni… Terus buka.. nah..!!

Kejutan dari isteri
Kad Raya dari Isteri

Kad Raya dari isteri..!! Terkejut mak~~ haha.. Rupanya surprise dari isteri MB sendiri.. wakenabeb! So sweet kata orang melayu.. Tak sangka sebenarnya.. 1st time dia hantar kad raya ke opis terus…

Bertuah rasa badan.. tapi apa mimpi dia hantar kad raya ni? adakah sebab dia terbaca entri Sindrom Takut Bini??

Walau apa-pun Terima kasih kepada isteriku…!

 

6,784 total views, 8 views today

Leave Your Comment

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam