Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum wbt

Kita menuju ke minggu Ramadan yang terakhir buat tahun ini, hanya beberapa hari sahaja lagi untuk umat islam menyambut kemenangan. Selepas sebulan menahan lapar dan dahaga dan juga perkara-perkara yang membatalkan puasa, maka ganjaran buat umat islam menanti iaitu tibanya Hari Raya Aidilfitri yang akan disambut beberapa hari lagi.

Hari ini MB seperti biasa akan ke pejabat, dan Monday Blues nya. Trafik dari shah alam menuju ke ampang seperti biasa sesak dengan kenderaan yang menuju ke ibukota.

Mungkin masaih ramai yang belum bercuti pulang ke kampung halaman lagi. Kemungkinan esok dan lusa adalah hari yang paling sesak di jalanraya kerana masyarakat sudah mula pulang bercuti.

empty-office-guardian
Menghitung Detik

Tetapi di pejabat MB, kelihatan lengang kerana hampir separuh staff sudah mengambil cuti pulang ke kampung. Hanya tinggal segelintir sahaja lagi yang belum bercuti termasuklah MB sendiri. In Syaa Allah esok malam MB akan pulang ke kampung, doakan semoga perjalanan kami sekeluarga selamat. Owh ye jangan lupa ada hadiah gajet percuma untuk anda semua di —–> DISINI

 

6,050 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. Office SA pun dah mula lengang…ada yang x amik cuti sebab Rabu nanti for sure half day…SA esok last kerja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam