Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Agak lama juga aku memikirkan tentang kerjaya sebagai blogger sepenuh masa. Bukannya satu keputusan yang mudah kerana ia melibatkan keluarga, masa hadapan dan komitmen.

Dan sebagai blogger sepenuh masa haruslah berani mengambil risiko atau apa sahaja halangan yang akan datang. Ianya bukan perkara yang boleh diambil mudah atau main main. Setiap tindakan ada risikonya dan kita harus bersedia dan tabah.

20131113-221425.jpg

Kenapa aku mahukan kerjaya sebagai blogger sepenuh masa? Paling utama ialah aku mahu mencuba kerjaya yang fleksibel dari segi masa, keduanya aku dapat habiskan masa bersama anak aku, ketiganya aku dapat mempelajari sesuatu yang baru dalam bidang yang aku suka. Dan aku harap dapat memenuhi semua jemputan event yang sebelum ini aku banyak tolak disebabkan faktor masa dan kerja.

Tak semua blogger separuh masa yang berani mengambil risiko menjadi blogger sepenuh masa sebenarnya.

Banyak lagi perkara yang aku harus pelajari untuk memantapkan lagi bidang ini.

Alhamdulillah hari ini secara rasminya aku bergelar blogger sepenuh masa..Doakan aku supaya aku berjaya di masa hadapan…

5,941 total views, 7 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. A person necessarily assist to make seriously
    articles I’d state. This is the first time I frequented your web page and to this point?
    I surprised with the analysis you made to create this particular publish extraordinary.
    Wonderful job!
    anti anxiety medications Ajak Terjah Artikel Terbaru Beliau ..anti anxiety medicationsMy Profile

  2. salam.. bro!! all the best walau apa pun yang bro buat, demi untuk diri dan keluarga bro. rajin berusaha dan ingatlah jugak pesan aku walau aku tak lah sehebat mana.. apa yang aku kongsi, mungkin sebagai dorongan.. teruskan dengan Plan bro..

    p/s: bila dah fulltime ni, masa tu makin busy.. percayaaalaaaaahhh..
    KiD Ajak Terjah Artikel Terbaru Beliau ..Keunikan di Hotel de Art Shah AlamMy Profile

  3. kelly masih belum mencapai tahap status blogger sepenuh masa lagi sebab… ahhh banyak sebab la. hehehe. walau bagaimana pun, kelly harap melastik bintang terus berusaha dan jangan putus asa. semoga success and make us proud. blogging is sharing and learning together

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam