Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Salam satu dunia,

Korang mesti pernah makan cheese cake kan? Kalau yang tak pernah tu carilah dan rasa.

Aku sebenarnya nak kenalkan korang dengan sejenis cheese cake ni. Sebelum ni aku tak pernah tengok dan rasa cheese cake yang unik ni.

Kebetulan rakan ku di Facebook ada menjual cheese cake yang aku maksudkan ni. Cheese cake meleleh namanya. Kenapa meleleh? Sebab ada cheese yang melimpah di atas kek tersebut dan jika dibiarkan cheese tersebut cair, maka ia akan meleleh sebelum selamat dimakan oleh anda.

20131114-182003.jpg

Pendapat peribadi aku, cheese cake ini memang sedap terasa kelainannya disamping kek yang terdapat pelbagai perisa antaranya Strawberry, Coklat, Lemon, Red Velvet.

Aku paling suka dengan perisa Red Velvet sebab rasa dia memang sedap ditambah dengan cheese cake.

Untuk harga :

Combo RM 25 ( terdapat 4 perisa )
Kecil Rm 12
Besar Rm 15

20131114-182033.jpg

Jika korang berminat nak rasa dan beli , boleh PM atau add Saudara Ahmad Khariri di Ahmad Khariri atau hubungi beliau di 0176351057.

4,143 total views, 3 views today

Leave Your Comment

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam