Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum w.b.t

Bila cerita pasal minyak wangi atau selalu disebut ‘perfume‘ ni ,pasti ada yang kaki minyak wangi lebih-lebih lagi wanita. Maklumlah wanita sentiasa inginkan kewangian dalam kehidupan seharian mereka, kalau tak wangi alamat jatuhlah saham mereka. Selain penampilan yang kemas dan anggun, kewangian diri juga tidak terkecuali. Begitu juga dengan kaum Adam, kewangian juga menjadi titik berat dalam penampilan mereka supaya ada aura yang melekat jika menggunakan minyak wangi.

Seperti MB sendiri, minyak wangi juga merupakan aset penting dalam kehidupan seharian MB, maklumlah travel dari shah alam ke ampang dengan menunggang motorsikal merempuh asap-asap kenderaan lain membuatkan baunya melekat di badan. Pelbagai jenis jenama perfume yang MB dah gunakan, tetapi ada satu ni memang MB amat gemar memakainya kerana baunya yang sedap dan tidak mudah hilang baunya.

Perfume Murah
Perfume Murah

MB menggunakan perfume jenama Dunhill Desire Blue dan tidak terkecuali juga orang rumah MB menggunakan Midnight Fantasy.  MB membeli 2 jenis perfume ini di Perfume Murah. Nama pun Perfume Murah, jadi anda rasa berapa agaknya anggaran 2 jenis minyak wangi yang MB beli ini? Mungkin tidak sampai RM100?Mungkin juga tidak sampai RM200? Tapi hakikatnya ialah kalau anda beli di luar sesetengah tempat pasti mengenakan harga yang tinggi.

Perfume Murah
Dunhill
Perfume Murah
Midnight Fantasy

Kenapa MB membeli di Perfume Murah? Salah satu sebabnya ialah HARGA yang ditawarkan. Harganya memang berpatutan dan mampu milik jika nak dibandingkan dengan kualitinya MB rasa amat berbaloi. Setakat harga  dalam  lingkungan RM60-RM70 tu mungkin kita mampu beli. Baunya juga bertahan  lama jika nak dibandingkan dengan perfume lain yang mempunyai  harga murah.

Perfume MurahPerfume Murah

Proses pembelian dan penghantaran perfume juga berjalan dengan lancar dan amat mudah berurusan dengan Perfume Murah. Boleh dikatakan proses penghantaran amat cepat dan diyakini selamat. Bungkusannya juga amat kemas.

perfume murah

Jadi jika anda rasa teruja dan berminat untuk membeli minyak wangi di Perfume Murah jangan tunggu lama-lama. Boleh pergi ke page Perfume Murah. Jenis perfume anda boleh rujuk pada album page atau terus message/whatsapp ke nombor yang diberikan untuk tempahan atau pertanyaan.

Perfume Murah

Cara membuat pesanan boleh PM (inbox) di page FB atau message/whatsapp no 0133288441

Page Perfume Murah – https://www.facebook.com/PerfumeTerbaik

6,134 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam