Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Salam Cute Husband

Bro, blog boleh buat duit ke..?

Eh, boleh je… nak buat bini or laki pun boleh..

Macam mana plak tu bro..

Yelah, blogger ni suka kat blogger sinun.. blogger sinun suka kat blogger sana… kemudian kawin.. kan boleh buat bini and laki tu…

ps : Mujur gua kawin sebelum bergelar blogger… Kalau tak confirm ramai blogger gadis kejar gua…lelaki dambaan katanya…

Tahniah pada blogger yang berkahwin sesama blogger…  🙂

2,492 total views, 2 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. Memang blog bisa menjadi apa saja, mencari duit, mencari kawan, mencari ilmu dan macam-maam. Selama untuk hal-hal yang baik tak mengapa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam