Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Assalamualaikum w.b.t

Sejak kebelakangan ni MB selalu berkongsi dengan pembaca mengenai Alexa.. Berkongsi mengenai tips dan informasi.. Jadi tak guna juga jika tidak ada bukti samada betul atau tidak tips dan informasi yang MB berikan itu.

Untuk itu, MB akan tunjukkan bukti mengenai Alexa Traffic Rank blog ini. Printscreen menunjukkan Alexa Traffic Rank bagi minggu lepas dan terbaru pada 4 May.. Dalam beberapa hari sahaja ia makin menurun.. Alhamdulillah syukur sebab tips yang digunakan berkesan..

alexa trafik rank
Alexa Rank Minggu Lepas
alexa trafik rank
Alexa Rank 4 May 2013

Tujuan MB buatkan artikel ini bukan kerana nak menunjuk, tetapi nak membuktikan bahawa apa yang MB lakukan dan amalkan berkesan. Semoga MB dapat kekalkan momentum ini dan mengekalkan nilai Alexa Traffic Rank ini.

Target seterusnya MB nak menurunkan Alexa Traffic Rank bawah 100K pula dan Traffic Rank dalam Malaysia pula MB nak cuba untuk turunkan ke 400. Tak salah jika kita simpan keinginan dan angan-angan. Sebab itu MB akan usaha untuk capai matlamat seperti dalam ARTIKEL ini. Salah satu penyumbang turunnya Alexa Traffic blog ini adalah kerana artikel tersebut berada di dalam blog Denaihati.com Terima kasih Tuan Denaihati kerana memberi peluang kepada saya.

Muat Turun Alexa Toolbar

10,998 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Comments

  1. tapi kalau tak update seminggu, memang parah..terus jatuh terlentang alexa ni…bagus alexa ni..jd penanda aras tahap pengunjung blog kita..lagi ramai pengunjung, lg rendah ranking…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam