Fulltime Blogger & Influencer. Best New Media at Blue Ribbon 2014 Award. Best Motorsport Blog MSMW 2015.

Jangan tak percaya pulak kalau artis hot perform tiba-tiba boleh muntah atas pentas. Kalau artis tu memang ngetop muntah pun takde hal.

Inikan pula Lady Gaga, siapa tak kenal dengan artis yang “berfesyen” pelik-pelik ni.

Lady Gaga telah ‘Muntah‘ ketika membuat persembahan di atas pentas ketika menjayakan gignya di Spain pada 6 Oktober lalu..

Bagaimanapun dia masih teruskan juga persembahan itu walaupun dah muntah, memang profesional dia ni.

VIDEO: Lady Gaga vomits on stage in Barcelona

Macam mana terhibur atau terloya dengan aksi Lady Gaga?
Was praying nobody saw but actually it’s quite a good laugh if you need one!” petikan dari laman twitter Lady Gaga.


1,370 total views, 1 views today

Leave Your Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Protected by WP Anti Spam